Sarah Ball
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
5.3
Bob Budowniczy (1999)
Bob the Builder

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Frank
0.0 2009 Frank
5.8
Łowca
Hunter
2009 Philippa Richards
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Panna Tatchell (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Annie Duggan (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Asystent w sklepie (gościnnie)
7.6 1984 Donna Grogan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Ball filmy Sarah Ball najlepsze filmy Sarah Ball zdjęcia Sarah Ball galeria Sarah Ball biografia Sarah Ball nominacje Sarah Ball nagrody i wyróżnienia Sarah Ball filmografia Sarah Ball aktor Sarah Ball reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.