Sarah Alexander
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Layla
5.1
Duża przerwa
Teachers
2006 Alice Fletcher
6.5
Zielone skrzydło
Green Wing
2004 Dr Angela Hunter (gościnnie)
8.3
Najgorszy tydzień mojego życia
Worst Week of my life, The
2004 Mel Cook
7.6 2002 Naukowiec (gościnnie)
1.0 2001 Beatrice Crown (gościnnie)
0.0 2000 Rina
8.7
Każdy z każdym
Coupling
2000 Susan Walker
8.7
Dowcipne numerki
Smack the Pony
1999
7.1 1999 Lady Agnes Myton
8.0 1999 Madeline Goddard (gościnnie)
7.8
11 godzinny pokaz
11 O'Clock Show, The
1998 (ona sama)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Fliss Inkpen-Thomas (gościnnie)
3.0 1993 (gościnnie)
5.5 1992 Anne-Marie (gościnnie)
7.9 1986 Muriel (gościnnie)
7.6 1984 Madeline Dexter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Alexander filmy Sarah Alexander najlepsze filmy Sarah Alexander zdjęcia Sarah Alexander galeria Sarah Alexander biografia Sarah Alexander nominacje Sarah Alexander nagrody i wyróżnienia Sarah Alexander filmografia Sarah Alexander aktor Sarah Alexander scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.