Sarah Aldrich
Data urodzenia: 1970-02-10
Miejsce urodzenia: Mission Hills, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Faye (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Faye (gościnnie)
6.0 2009 Faye (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Lucy McGruder (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Faye (gościnnie)
0.0 2004 Faye (gościnnie)
7.3 2004 Emily Dent (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Faye (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Faye (gościnnie)
7.5 2002 Pani Cooper (gościnnie)
7.3 2002 Wendy Judson (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Faye (gościnnie)
10.0 1999 Faye (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Faye (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Faye (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Faye (gościnnie)
7.3 1990 Faye (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Faye (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Aldrich filmy Sarah Aldrich najlepsze filmy Sarah Aldrich zdjęcia Sarah Aldrich galeria Sarah Aldrich biografia Sarah Aldrich nominacje Sarah Aldrich nagrody i wyróżnienia Sarah Aldrich filmografia Sarah Aldrich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.