Sara Stephens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Samantha Matthews (gościnnie)
1.0 1999 Sally Bell
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Alison Gray (gościnnie)
7.0 1998 Tracy
8.5 1994 Rannilt (gościnnie)
6.8 1992 Kathy (gościnnie)
7.6 1984 Mary Watson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sara Stephens filmy Sara Stephens najlepsze filmy Sara Stephens zdjęcia Sara Stephens galeria Sara Stephens biografia Sara Stephens nominacje Sara Stephens nagrody i wyróżnienia Sara Stephens filmografia Sara Stephens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.