Sara Rue
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Naomi (gościnnie)
4.4 2011 Naomi (gościnnie)
7.0 2010 Naomi (gościnnie)
7.2 2009 Naomi (gościnnie)
7.9 2008 Naomi (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Stephanie Barnett (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Naomi (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Naomi (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Naomi (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Naomi (gościnnie)
7.3 2001 Naomi (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Naomi (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Naomi (gościnnie)
4.2 1998 Naomi (gościnnie)
6.4
Perła
Pearl
1996 Naomi (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Naomi (gościnnie)
10.0 1995 Naomi (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Naomi (gościnnie)
10.0 1993 Naomi (gościnnie)
6.8
Odszedł bez słowa
Passed Away
1992 Naomi (gościnnie)
7.3 1991 Naomi (gościnnie)
0.0 1990 Naomi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sara Rue filmy Sara Rue najlepsze filmy Sara Rue zdjęcia Sara Rue galeria Sara Rue biografia Sara Rue nominacje Sara Rue nagrody i wyróżnienia Sara Rue filmografia Sara Rue aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.