Sara DeRosa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Studentka / SMSująca dziewczyna / Stacey Simon (gościnnie)
6.9
Nowszy model
Rebound, The
2009 Studentka / SMSująca dziewczyna / Stacey Simon (gościnnie)
7.7 2009 Chichocząca dziewczyna (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Chichocząca blondynka z która przeprowadzano wywiad (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Studentka / SMSująca dziewczyna / Stacey Simon (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sara DeRosa filmy Sara DeRosa najlepsze filmy Sara DeRosa zdjęcia Sara DeRosa galeria Sara DeRosa biografia Sara DeRosa nominacje Sara DeRosa nagrody i wyróżnienia Sara DeRosa filmografia Sara DeRosa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.