Sara Botsford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2008 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
0.0 2007 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.5 2005 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
10.0 1999 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.7 1995 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
0.0 1995 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.5 1995 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
8.2 1993 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
8.7 1990 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.0 1987 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
7.0
Błysk pajaca
Jumpin' Jack Flash
1986 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
6.8
Orły Temidy
Legal Eagles
1986 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
6.4 1985 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
6.4
Morderstwo przez telefon
Murder by Phone
1982 Sędzia Isley Markman (gościnnie)
6.9
W nocnej ciszy
Still of the Night
1982 Sędzia Isley Markman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sara Botsford filmy Sara Botsford najlepsze filmy Sara Botsford zdjęcia Sara Botsford galeria Sara Botsford biografia Sara Botsford nominacje Sara Botsford nagrody i wyróżnienia Sara Botsford filmografia Sara Botsford aktor Sara Botsford reżyser Sara Botsford scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.