Santo Lombardo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Holmes (gościnnie)
7.2 2009 Holmes (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Holmes (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Holmes (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Holmes (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Holmes (gościnnie)
8.0 2002 Holmes (gościnnie)
7.2 2001 Holmes (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Holmes (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Holmes (gościnnie)
7.0 1998 Holmes (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Holmes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Santo Lombardo filmy Santo Lombardo najlepsze filmy Santo Lombardo zdjęcia Santo Lombardo galeria Santo Lombardo biografia Santo Lombardo nominacje Santo Lombardo nagrody i wyróżnienia Santo Lombardo filmografia Santo Lombardo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.