Sanford Jensen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1988 Mark (gościnnie)
10.0 1987 Dolf Menninger
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Jack Fisher (gościnnie)
8.5 1986 Morgan Glover (gościnnie)
6.1 1984 Drugi inżynier
8.2 1982 Matt Gilbert (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Jack Lyman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sanford Jensen filmy Sanford Jensen najlepsze filmy Sanford Jensen zdjęcia Sanford Jensen galeria Sanford Jensen biografia Sanford Jensen nominacje Sanford Jensen nagrody i wyróżnienia Sanford Jensen filmografia Sanford Jensen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.