Sandy Balson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1979 (gościnnie)
7.7 1977 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.1 1976 Pacjentka (gościnnie)
6.5 1975 Recepcjonistka (gościnnie)
7.3 1973 Melanie Lawrence (gościnnie)
7.2 1967 Laura (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandy Balson filmy Sandy Balson najlepsze filmy Sandy Balson zdjęcia Sandy Balson galeria Sandy Balson biografia Sandy Balson nominacje Sandy Balson nagrody i wyróżnienia Sandy Balson filmografia Sandy Balson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.