Sands Hall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1982 Sybil Gerard (1984) (gościnnie)
7.2
Król Cyganów
King of the Gypsies
1978
4.0 1978 Girl Typist
7.7 1977 Barbara (gościnnie)
6.8 1977 Jessica Downey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sands Hall filmy Sands Hall najlepsze filmy Sands Hall zdjęcia Sands Hall galeria Sands Hall biografia Sands Hall nominacje Sands Hall nagrody i wyróżnienia Sands Hall filmografia Sands Hall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.