Sandra Teres
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Rachel
8.2 1998 Carmen (gościnnie)
7.4 1997 Płacząca matka (gościnnie)
7.0 1995 Montanez (gościnnie)
7.6 1993 Lucy Rodriguez, siostra Tony'ego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Teres filmy Sandra Teres najlepsze filmy Sandra Teres zdjęcia Sandra Teres galeria Sandra Teres biografia Sandra Teres nominacje Sandra Teres nagrody i wyróżnienia Sandra Teres filmografia Sandra Teres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.