Sandra Reinton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2007 Imelda Lewis
5.5 2003 Gwynne Evans (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Anthea Russell (gościnnie)
7.2
Zakochany Szekspir
Shakespeare in Love
1998 Rosaline
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Michele Layton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Reinton filmy Sandra Reinton najlepsze filmy Sandra Reinton zdjęcia Sandra Reinton galeria Sandra Reinton biografia Sandra Reinton nominacje Sandra Reinton nagrody i wyróżnienia Sandra Reinton filmografia Sandra Reinton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.