Sandra Nelson
Data urodzenia: 1962-12-29
Miejsce urodzenia: Madison, Wisconsin, USA
Stan cywilny: mąż Charles Winkler (od 06.09.1998), córka Maya (ur. 11.01.2000)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2004 Marilyn Bennett (gościnnie)
7.5 2002 Dr Jackman (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Dr Jackman (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Dr Jackman (gościnnie)
10.0
Two
1996 Dr Jackman (gościnnie)
6.8 1996 Dr Jackman (gościnnie)
0.0 1995 Dr Jackman (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Dr Jackman (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Dr Jackman (gościnnie)
7.6 1995 Dr Jackman (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Dr Jackman (gościnnie)
6.9 1993 Dr Jackman (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Dr Jackman (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Dr Jackman (gościnnie)
0.0 1991 Dr Jackman (gościnnie)
7.5 1990 Dr Jackman (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Dr Jackman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Nelson filmy Sandra Nelson najlepsze filmy Sandra Nelson zdjęcia Sandra Nelson galeria Sandra Nelson biografia Sandra Nelson nominacje Sandra Nelson nagrody i wyróżnienia Sandra Nelson filmografia Sandra Nelson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.