Sandra Luesse
Data urodzenia: 1982-06-16
Miejsce urodzenia: Berlin, Niemcy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kelnerka (gościnnie)
0.0 2009 Kelnerka (gościnnie)
0.0 2009 Kelnerka (gościnnie)
6.0 2007 Kelnerka (gościnnie)
7.5 2002 Kelnerka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Luesse filmy Sandra Luesse najlepsze filmy Sandra Luesse zdjęcia Sandra Luesse galeria Sandra Luesse biografia Sandra Luesse nominacje Sandra Luesse nagrody i wyróżnienia Sandra Luesse filmografia Sandra Luesse aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.