Sandra Leonhard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Karin Nagel (gościnnie)
0.0 2000 Nikki
0.0 1998 Tina Spengler
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Tanja (gościnnie)
7.0 1997 Lilli Carlson
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Nadja (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Andrea de Sand
0.0 1995 Sascha
8.5
Między nami
Unter uns
1994 Klara Bosbach

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Leonhard filmy Sandra Leonhard najlepsze filmy Sandra Leonhard zdjęcia Sandra Leonhard galeria Sandra Leonhard biografia Sandra Leonhard nominacje Sandra Leonhard nagrody i wyróżnienia Sandra Leonhard filmografia Sandra Leonhard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.