Sandra Kinder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dama Gaudet
0.0 2006 Dr Cowgill
6.5 2000 Kelnerka
6.7
Udając Boga
Playing God
1997 Sue
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Kelnerka (gościnnie)
7.6 1994 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Reprezentantka Włoch (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Irene

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Kinder filmy Sandra Kinder najlepsze filmy Sandra Kinder zdjęcia Sandra Kinder galeria Sandra Kinder biografia Sandra Kinder nominacje Sandra Kinder nagrody i wyróżnienia Sandra Kinder filmografia Sandra Kinder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.