Sandra Keller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1998 Reporterka (gościnnie)
3.0 1997 Tina Schönborn
7.0 1997 Lissy Trautmann (gościnnie)
0.0 1995 Tina Behring (gościnnie)
6.5 1992 Karina (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Keller filmy Sandra Keller najlepsze filmy Sandra Keller zdjęcia Sandra Keller galeria Sandra Keller biografia Sandra Keller nominacje Sandra Keller nagrody i wyróżnienia Sandra Keller filmografia Sandra Keller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.