Sandra Dickinson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Panna Swanson
0.0 2004 Janey
10.0 1998 Anneka Rice (gościnnie)
3.2
Teletubisie
Teletubbies
1997 Dźwięk trąbki (żeński) / Dodatkowe głosy
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Sally (gościnnie)
6.9
Kobieta samotna
Lonely Lady, The
1983 Nancy Day
10.0 1983 Blossom (gościnnie)
7.3
Autostopem przez Galaktykę
Hitch Hikers Guide to the Galaxy, The
1981 Trillian
0.0 1981 Penny Warrender (1982-1983)
0.0 1973 Emily(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Dickinson filmy Sandra Dickinson najlepsze filmy Sandra Dickinson zdjęcia Sandra Dickinson galeria Sandra Dickinson biografia Sandra Dickinson nominacje Sandra Dickinson nagrody i wyróżnienia Sandra Dickinson filmografia Sandra Dickinson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.