Sandra Bernhard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Gina (gościnnie)
0.0 2011 Gina (gościnnie)
0.0 2011 Gina (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Gina (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Gina (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Gina (gościnnie)
0.0 2001 Gina (gościnnie)
7.2
Danie dnia
Dinner Rush
2000 Gina (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Gina (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gina (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Gina (gościnnie)
4.7 1998 Gina (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Gina (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Gina (gościnnie)
7.5 1997 Gina (gościnnie)
0.0 1996 Gina (gościnnie)
8.1 1996 Gina (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Gina (gościnnie)
5.7
Monkey Zetterland
Inside Monkey Zetterland
1992 Gina (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Gina (gościnnie)
5.4 1991 Gina (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Gina (gościnnie)
7.4
Tor 29
Track 29
1988 Gina (gościnnie)
8.1 1985 Gina (gościnnie)
7.4
Król komedii
King of Comedy, The
1983 Gina (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Gina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sandra Bernhard filmy Sandra Bernhard najlepsze filmy Sandra Bernhard zdjęcia Sandra Bernhard galeria Sandra Bernhard biografia Sandra Bernhard nominacje Sandra Bernhard nagrody i wyróżnienia Sandra Bernhard filmografia Sandra Bernhard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.