Samuel West
Data urodzenia: 1966-06-19
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Adriano
5.0 2009 Phil Figgis
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 (narrator)
8.2
Szpiedzy z Cambridge
Cambridge Spies
2003 Anthony Blunt
8.2 2003 Wightwick (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Podpułkownik James Wintringham (gościnnie)
7.6
Planety
Planets, The
1999 narrator (BBC) (głos)
9.0 1998 Por. Davis
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jeremy Thacker (gościnnie)
7.4
Perswazje
Persuasion
1995 Pan Elliot
7.8 1992 Leonard Bast
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Terry (gościnnie)
10.0 1990 Donald Potter (gościnnie)
10.0 1985 Johnnie Mallett / Mark
10.0 1985 Johnnie Mallett / Mark
8.8 1964 Narrator (2000) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Samuel West filmy Samuel West najlepsze filmy Samuel West zdjęcia Samuel West galeria Samuel West biografia Samuel West nominacje Samuel West nagrody i wyróżnienia Samuel West filmografia Samuel West aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.