Sammy Sheik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
5.8 2011 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
8.0 2011 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
0.0 2010 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
4.0 2009 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
0.0 2007 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
8.0
Szpital - nagłe przypadki
Untold Stories of the ER
2004 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
5.5 2003 Imam Rafan Gohar (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Imam Rafan Gohar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sammy Sheik filmy Sammy Sheik najlepsze filmy Sammy Sheik zdjęcia Sammy Sheik galeria Sammy Sheik biografia Sammy Sheik nominacje Sammy Sheik nagrody i wyróżnienia Sammy Sheik filmografia Sammy Sheik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.