Samantha Mathis
Data urodzenia: 1970-05-12
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Jest córką aktorki Bibi Besch, wraz z matką występowała w reklamach produktów dla dzieci. Jej rodzice rozwiedli się gdy Samantha miała trzy lata.Jednym z pierwszych [i najbardziej znanych] filmów był kultowy obraz "Więcej czadu "(1990). Wystąpiła w nim ze swoim ex-chłopakiem Christian'em Slater'em. Spotykała się także z aktorami Noah Wyle i River Phoenix'em. Samantha Mathis jest wegetarianką.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Maria Palko (gościnnie)
0.0 2011 Maria Palko (gościnnie)
6.0 2010 Maria Palko (gościnnie)
5.4
Córka
New Daughter, The
2009 Maria Palko (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Maria Palko (gościnnie)
7.5
Marzenia i koszmary
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
2006 Maria Palko (gościnnie)
8.0 2006 Maria Palko (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Melinda (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Maria Palko (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Olivia (gościnnie)
8.0 2002 Maria Palko (gościnnie)
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Maria Palko (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Maria Palko (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Maria Palko (gościnnie)
7.1 2000 Maria Palko (gościnnie)
5.5 2000 Maria Palko (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Maria Palko (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Maria Palko (gościnnie)
0.0 1996 Maria Palko (gościnnie)
6.3
Tajna broń
Broken Arrow
1996 Maria Palko (gościnnie)
7.7
Skrawki życia
How to Make an American Quilt
1995 Maria Palko (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Maria Palko (gościnnie)
7.6
Małe kobietki
Little Women
1994 Maria Palko (gościnnie)
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Maria Palko (gościnnie)
7.7
Więcej czadu
Pump Up the Volume
1990 Maria Palko (gościnnie)
4.8 1988 Maria Palko (gościnnie)
0.0 1988 Maria Palko (gościnnie)
0.0

0 Maria Palko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Samantha Mathis filmy Samantha Mathis najlepsze filmy Samantha Mathis zdjęcia Samantha Mathis galeria Samantha Mathis biografia Samantha Mathis nominacje Samantha Mathis nagrody i wyróżnienia Samantha Mathis filmografia Samantha Mathis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.