Sam Weisman
Data urodzenia: Binghamton
Miejsce urodzenia: żona Constance McCashin (od 15.10.1978), 2 dzieci: Daniel (ur. 01.05.1982) i Marguerite (ur. 25.02.1

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 1982 Kompozytor (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Greg Oliver (gościnnie)
7.8
Nieoczekiwany romans
Loving Couples
1980 Policjant
7.8
Wystarczy być
Being There
1979 Colson
5.5 1979 Davey Cohen
7.7 1977 (gościnnie)
7.1 1976 (gościnnie)
7.5 1975 Peter Charnoff (gościnnie)
7.0 1973 Stanley Donaldson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Weisman filmy Sam Weisman najlepsze filmy Sam Weisman zdjęcia Sam Weisman galeria Sam Weisman biografia Sam Weisman nominacje Sam Weisman nagrody i wyróżnienia Sam Weisman filmografia Sam Weisman aktor Sam Weisman reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.