Sam Vance
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Mundurowy MDPD (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Policjant (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5 2005 Mundurowy MDPD (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Mundurowy MDPD (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Mundurowy MDPD (gościnnie)
7.5 2002 Policjant w mundurze (gościnnie)
7.3 2002 Mundurowy MDPD (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Mundurowy MDPD (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Mundurowy MDPD (gościnnie)
7.6 1993 Mundurowy MDPD (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Vance filmy Sam Vance najlepsze filmy Sam Vance zdjęcia Sam Vance galeria Sam Vance biografia Sam Vance nominacje Sam Vance nagrody i wyróżnienia Sam Vance filmografia Sam Vance aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.