Sam Trammell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Ethan Hartig (gościnnie)
0.0 2011 Ethan Hartig (gościnnie)
10.0 2010 Ethan Hartig (gościnnie)
0.0 2010 Ethan Hartig (gościnnie)
8.2 2010 Ethan Hartig (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Sam Merlotte
8.3 2006 Matt Chambers (gościnnie)
8.4 2006 Ethan Hartig (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ken Thompson (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Ethan Hartig (gościnnie)
7.5 2005 Ethan Hartig (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ethan Hartig (gościnnie)
7.3 2004 Charles Wright (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ethan Hartig (gościnnie)
8.8 2001 Ethan Hartig (gościnnie)
6.8
Miłość w Nowym Jorku
Autumn in New York
2000 Ethan Hartig (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Ethan Hartig (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Ethan Hartig (gościnnie)
9.0 1998 Ethan Hartig (gościnnie)
0.0 1998 Ethan Hartig (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Trammell filmy Sam Trammell najlepsze filmy Sam Trammell zdjęcia Sam Trammell galeria Sam Trammell biografia Sam Trammell nominacje Sam Trammell nagrody i wyróżnienia Sam Trammell filmografia Sam Trammell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.