Sam Riegel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bo
5.0 2010 Barrio
8.5 2007 Viral (ang. głos)
7.8 2007 Jiro (ang. głos)
8.0 2006 Shirou Emiya (ang. głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Taniguchi (ang. głos)
8.1 2006 Madoka Maruyama (ang. głos)
7.6
Ayakashi ayashi: Dziwna opowieść ery Tenpō
Tenpou ibun ayakashi ayashi
2006 Yonekichi (ang. głos) (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Facet (gościnnie)
9.0 2005 Ino (ang. głos)
8.4 2004 Constantine / Zabójca / Peter (ang. głos)
7.4
Rushuna - Wystrzałowa wojowniczka
Grenadier: Hohoemi no senshi
2004 Yajiro Kojima (ang. głos)
7.2 2004 Mamoru Machida (ang. głos)
8.1 2004 Pan Yamazaki (ang. głos)
6.8 2004 Kadotake Souichiro (ang. głos)
4.8 2004 Eichi Hikoyama (ang. głos)
7.5
Naruto
Naruto movie 1: Daikatsugeki! Yukihime ninpôchô dattebayo!!
2004 Asystent reżysera (ang. głos)
8.5 2003 Kazuho Yoshii (ang.) (głos)
8.3 2003 Student (ang. głos)
9.0 2003 Purio (ang.) (głos)
7.8 2002 Shino Aburame (I sezon) (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Riegel filmy Sam Riegel najlepsze filmy Sam Riegel zdjęcia Sam Riegel galeria Sam Riegel biografia Sam Riegel nominacje Sam Riegel nagrody i wyróżnienia Sam Riegel filmografia Sam Riegel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.