Sam Pancake
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Kelner (gościnnie)
6.0 2010 Kelner (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Kelner (gościnnie)
4.1
Randka z o.o.
Lovespring International
2006 Kelner (gościnnie)
8.0
Kill grill
Kitchen Confidential
2005 Kelner (gościnnie)
8.8 2005 Kelner (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Kelner (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kelner (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Kelner (gościnnie)
6.7 1999 Kelner (gościnnie)
7.6 1999 Kelner (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kelner (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Kelner (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Kelner (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Kelner (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Kelner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Pancake filmy Sam Pancake najlepsze filmy Sam Pancake zdjęcia Sam Pancake galeria Sam Pancake biografia Sam Pancake nominacje Sam Pancake nagrody i wyróżnienia Sam Pancake filmografia Sam Pancake aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.