Sam Page
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Colin Forrester (gościnnie)
7.7 2009 Brian Elliott (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 George Parker (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Colin Forrester (gościnnie)
8.0 2007 Colin Forrester (gościnnie)
8.0 2007 Greg Harris (gościnnie)
8.3 2006 Colin Forrester (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Colin Forrester (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Sam Allen
7.3 2002 Jeff Marshall (gościnnie)
7.0 2001 Colin Forrester (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Colin Forrester (gościnnie)
6.9 1999 Colin Forrester (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Colin Forrester (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Colin Forrester (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Colin Forrester (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Page filmy Sam Page najlepsze filmy Sam Page zdjęcia Sam Page galeria Sam Page biografia Sam Page nominacje Sam Page nagrody i wyróżnienia Sam Page filmografia Sam Page aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.