Sam McMurray
Data urodzenia: 1952-04-15
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pan Moser (gościnnie)
5.5
Panna Nikt
Miss Nobody
2010 Pan Moser (gościnnie)
7.3
Dorastająca nadzieja
Raising Hope
2010 Pan Moser (gościnnie)
8.8 2008 Dr Victor Bravenec (gościnnie)
6.3 2007 Pan Moser (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Pan Moser (gościnnie)
8.5 2005 Pan Moser (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pan Moser (gościnnie)
7.0 2003 Pan Moser (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pan Moser (gościnnie)
8.4 2000 Pan Moser (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pan Moser (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pan Moser (gościnnie)
7.4 1999 Pan Moser (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Pan Moser (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Pan Moser (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr John Kennedy (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Larry (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Pan Moser (gościnnie)
6.8
Dusza człowiek
Soul Man
1997 Pan Moser (gościnnie)
6.4
Perła
Pearl
1996 Pan Moser (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Pan Moser (gościnnie)
0.0 1996 Pan Moser (gościnnie)
7.3 1996 Pan Moser (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Pan Moser (gościnnie)
7.2 1995 Pan Moser (gościnnie)
6.4 1995 Pan Moser (gościnnie)
0.0 1995 Pan Moser (gościnnie)
8.9 1994 Pan Moser (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pan Moser (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pan Moser (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Doug (gościnnie)
5.7 1993 Pan Moser (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pan Moser (gościnnie)
7.6 1993 Pan Moser (gościnnie)
5.5 1992 Pan Moser (gościnnie)
7.6 1991 Pan Moser (gościnnie)
7.5 1991 Pan Moser (gościnnie)
10.0 1991 Pan Moser (gościnnie)
7.3 1991 Pan Moser (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Pan Moser (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Pan Moser (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Pracownik (głos) (gościnnie)
6.5
Czarodziej
Wizard, The
1989 Pan Moser (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Andy (gościnnie)
7.0 1987 Pan Moser (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Pan Moser (gościnnie)
6.3 1986 Pan Moser (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Pan Moser (gościnnie)
7.5 1985 Pan Moser (gościnnie)
7.3 1984 Pan Moser (gościnnie)
10.0 1979 Pan Moser (gościnnie)
7.4 1975 Pan Moser (gościnnie)
7.3 1973 Pan Moser (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam McMurray filmy Sam McMurray najlepsze filmy Sam McMurray zdjęcia Sam McMurray galeria Sam McMurray biografia Sam McMurray nominacje Sam McMurray nagrody i wyróżnienia Sam McMurray filmografia Sam McMurray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.