Sam Lerner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Andrew (gościnnie)
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Andrew (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Andrew (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Andrew (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Andrew (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Andrew (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Andrew (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Lerner filmy Sam Lerner najlepsze filmy Sam Lerner zdjęcia Sam Lerner galeria Sam Lerner biografia Sam Lerner nominacje Sam Lerner nagrody i wyróżnienia Sam Lerner filmografia Sam Lerner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.