Sam Ingraffia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Rick Waters
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Alfred Molina (gościnnie)
8.3 1982 Ostrin (gościnnie)
8.2 1981 Sammy (gościnnie)
8.2 1980 Hank Duncan (gościnnie)
7.0 1975 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Ingraffia filmy Sam Ingraffia najlepsze filmy Sam Ingraffia zdjęcia Sam Ingraffia galeria Sam Ingraffia biografia Sam Ingraffia nominacje Sam Ingraffia nagrody i wyróżnienia Sam Ingraffia filmografia Sam Ingraffia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.