Sam Dale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 D.I. Matthews (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Pan Finniston (gościnnie)
10.0 1978 Pan Arnold (1978) (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Dale filmy Sam Dale najlepsze filmy Sam Dale zdjęcia Sam Dale galeria Sam Dale biografia Sam Dale nominacje Sam Dale nagrody i wyróżnienia Sam Dale filmografia Sam Dale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.