Sam Coppola
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Herrick (gościnnie)
0.0 2009 Herrick (gościnnie)
6.5 2009 Herrick (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Herrick (gościnnie)
7.1
Imperium
Empire
2002 Herrick (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Herrick (gościnnie)
7.7 2000 Herrick (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Reis (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Herrick (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Herrick (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Herrick (gościnnie)
6.5
Znaleźne
Money for Nothing
1993 Herrick (gościnnie)
7.7
Drabina Jakubowa
Jacob's Ladder
1990 Herrick (gościnnie)
7.6 1990 Herrick (gościnnie)
7.4
Fatalne zauroczenie
Fatal Attraction
1987 Herrick (gościnnie)
7.2
Król Cyganów
King of the Gypsies
1978 Herrick (gościnnie)
7.3
Gorączka sobotniej nocy
Saturday Night Fever
1977 Herrick (gościnnie)
5.8
Szalony Joe
Crazy Joe
1974 Herrick (gościnnie)
7.9 1973 Herrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Coppola filmy Sam Coppola najlepsze filmy Sam Coppola zdjęcia Sam Coppola galeria Sam Coppola biografia Sam Coppola nominacje Sam Coppola nagrody i wyróżnienia Sam Coppola filmografia Sam Coppola aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.