Sakura
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Sachiko Kurita
7.6 2009 Kuniko Fujiwara (gościnnie)
7.9 2009 Yumi Tamai
8.6 2006 Saori Yoshikawa
10.0 2005 Kawashima Mihoko
0.0 2004 Rina Minagawa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sakura filmy Sakura najlepsze filmy Sakura zdjęcia Sakura galeria Sakura biografia Sakura nominacje Sakura nagrody i wyróżnienia Sakura filmografia Sakura aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.