Saffron Henderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2010 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.1 2006 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.2
O dziewczynie skaczącej przez czas
Toki wo kakeru shôjo
2006 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.0 2003 Sachiko Yagami (ang. głos)
9.0 2003 Sachiko Yagami (ang. głos)
0.0 2001 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.0 2001 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Sachiko Yagami (ang. głos)
6.9 2000 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.1 2000 Sachiko Yagami (ang. głos)
5.0 2000 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.0 1998 Sachiko Yagami (ang. głos)
5.2
Wojownicze żółwie ninja - następna mutacja
Ninja Turtles: The Next Mutation
1997 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.9 1997 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.9 1995 Sachiko Yagami (ang. głos)
3.4 1995 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.4 1995 Sachiko Yagami (ang. głos)
4.2 1994 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Drzewo Mocy
Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen
1990 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z : Najsilniejszy wojownik na Ziemi
Doragon bôru Z: Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu
1990 Sachiko Yagami (ang. głos)
6.4
Kuzyni
Cousins
1989 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.8 1987 Sachiko Yagami (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Sachiko Yagami (ang. głos)
9.4 1986 Sachiko Yagami (ang. głos)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Sachiko Yagami (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Saffron Henderson filmy Saffron Henderson najlepsze filmy Saffron Henderson zdjęcia Saffron Henderson galeria Saffron Henderson biografia Saffron Henderson nominacje Saffron Henderson nagrody i wyróżnienia Saffron Henderson filmografia Saffron Henderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.