Sabine Postel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Marianne Brandt
8.0 1998 Margit Vöge (gościnnie)
0.0 1997 Ruth Sturhahn
0.0 1995 Andrea Busch (gościnnie)
0.0 1994 Biene Bönsch / Lore(gościnnie)
0.0 1993 Sybille Schefer
10.0 1986 Mona (1986) (gościnnie)
0.0 1983 Katharina "Kathi"
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1978 Anna (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sabine Postel filmy Sabine Postel najlepsze filmy Sabine Postel zdjęcia Sabine Postel galeria Sabine Postel biografia Sabine Postel nominacje Sabine Postel nagrody i wyróżnienia Sabine Postel filmografia Sabine Postel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.