Sabine Kaack
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2006 Pia Andresen
0.0 2003 Pani Reschke(gościnnie)
9.0 1997 Komisarz Wolf (gościnnie)
0.0 1996 Lore Figall(gościnnie)
7.5 1992 Hilde Sieloff
6.5 1992 Pani Herrlich (gościnnie)
10.0 1991 Eva (gościnnie)
0.0 1988 Linda / Pani Winter(gościnnie)
0.0 1983 Marion Drombusch #1
5.0 1981 Hanna Krammer (gościnnie)
7.0 1978 Bärbel Mattner
7.8 1977 Solveigh Björklund (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sabine Kaack filmy Sabine Kaack najlepsze filmy Sabine Kaack zdjęcia Sabine Kaack galeria Sabine Kaack biografia Sabine Kaack nominacje Sabine Kaack nagrody i wyróżnienia Sabine Kaack filmografia Sabine Kaack aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.