Sabina Trooger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Birgit Gundermann (gościnnie)
0.0 1994 Andrea / Dr Andrea Löbach (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
2.0 1994 Erika Borowski (gościnnie)
0.0 1989 Elvira Schütte(gościnnie)
7.0 1986
10.0 1986 Antje Steeger (1988) (gościnnie)
0.0 1983
7.0 1978 Rosi (gościnnie)
10.0 1969 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sabina Trooger filmy Sabina Trooger najlepsze filmy Sabina Trooger zdjęcia Sabina Trooger galeria Sabina Trooger biografia Sabina Trooger nominacje Sabina Trooger nagrody i wyróżnienia Sabina Trooger filmografia Sabina Trooger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.