Saba Homayoon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2006 Yasmin (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Yasmin (gościnnie)
7.5 2005 Yasmin (gościnnie)
0.0 2004 Yasmin (gościnnie)
8.2 2004 Yasmin (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Yasmin (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Yasmin (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Yasmin (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Yasmin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Saba Homayoon filmy Saba Homayoon najlepsze filmy Saba Homayoon zdjęcia Saba Homayoon galeria Saba Homayoon biografia Saba Homayoon nominacje Saba Homayoon nagrody i wyróżnienia Saba Homayoon filmografia Saba Homayoon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.