Ryûji Saikachi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2003 Dr. Turner (głos) (gościnnie)
8.2
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
2002 Stary człowiek 2 (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Dimon (głos) (gościnnie)
8.2
3x3 oczy
Sazan aizu seima densetsu
1995 Tinzin (głos)
7.6 1992 Dr Ichigaki (głos)
5.9
Hutch Miodowe Serce
Konchu Monogatori: Minashigo Hutch
1989 Starszy pan Osamushi (głos)
7.3 1984 Smith (głos)
8.0 1983 Meji (głos)
7.0 1982 Dr Magellan (głos)
10.0 1981 (głos)
7.7 1979 Mateusz Cuthbert (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Starzec (głos) (gościnnie)
5.5 1975 Kieta Hakase (głos)
0.0 1971 Rerere no Ojisan (głos)
1.0 1971 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryûji Saikachi filmy Ryûji Saikachi najlepsze filmy Ryûji Saikachi zdjęcia Ryûji Saikachi galeria Ryûji Saikachi biografia Ryûji Saikachi nominacje Ryûji Saikachi nagrody i wyróżnienia Ryûji Saikachi filmografia Ryûji Saikachi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.