Ryûji Nakagi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Juushoku (głos) (gościnnie)
8.1 2006 Rachmann (głos)
9.1 2006 Heihachirou Kuroda / Mokichi / Sonchou (głos)
8.3 2006 Sardine (głos)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 Starszy Elektrion (głos)
7.9 2004 (głos)
8.1 2003 Norton (głos)
2.5 1998 Król Sergei (głos)
10.0 1988 Sakuma (głos)
5.5 1975 Wyatt Earp (głos)
8.2 1973 Arkborn (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryûji Nakagi filmy Ryûji Nakagi najlepsze filmy Ryûji Nakagi zdjęcia Ryûji Nakagi galeria Ryûji Nakagi biografia Ryûji Nakagi nominacje Ryûji Nakagi nagrody i wyróżnienia Ryûji Nakagi filmografia Ryûji Nakagi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.