Ryszard Pracz
Data urodzenia: 1932-03-17
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2000 Latarnik (gościnnie)
5.2 1995 Pracownik spółdzielni rolnej (gościnnie)
9.1 1993 Rejent (gościnnie)
6.5 1988 Profesor Witecki
7.3 1987 Listonosz (gościnnie)
7.7 1986 Pan Gienek (gościnnie)
8.3 1983 Walasek (gościnnie)
7.8 1980 Dyrektor(gościnnie)
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Francuz (niewymieniony w czołówce)
7.7 1978 Piosenkarz Koracz
6.8 1978 Pan Karol (gościnnie)
6.8 1977 Dyrektor szpitala (gościnnie)
8.1 1976 Kolega z pracy(gościnnie)
7.6 1976 Kapitan-lekarz (gościnnie)
6.7 1975 Inżynier Rawicz(gościnnie)
7.1 1970 Epizod (niewymieniony w czołówce)
6.7 1969 Kapitan wręczający puchar
7.9 1966 Strażnik w banku(niewymieniony w czołówce)
7.2 1959 Egzystencjalista(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Pracz filmy Ryszard Pracz najlepsze filmy Ryszard Pracz zdjęcia Ryszard Pracz galeria Ryszard Pracz biografia Ryszard Pracz nominacje Ryszard Pracz nagrody i wyróżnienia Ryszard Pracz filmografia Ryszard Pracz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.