Ryszard Nawrocki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2010 (gościnnie)
6.4
George prosto z drzewa
George of the Jungle
2007 (gościnnie)
5.5
Moi przyjaciele - Tygrys i Kubuś
My Friends Tigger & Pooh
2007 (gościnnie)
6.5 2006 (gościnnie)
7.1
Klasa 3000
Class of 3000
2006 (gościnnie)
3.4 2006 (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 (gościnnie)
6.9 2005 (gościnnie)
6.4
Czerwony traktorek
Little Red Tractor
2005 (gościnnie)
8.2 2005 (gościnnie)
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 (gościnnie)
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 (gościnnie)
4.8 2003 (gościnnie)
4.7 2002 (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 (gościnnie)
5.0
Kubusiowe opowieści
Book of Pooh, The
2001 (gościnnie)
6.8 2001 (gościnnie)
8.0
Mysz aniołek
Angelmouse
1999 (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 (gościnnie)
3.2
Zły pies
Bad Dog
1998 (gościnnie)
6.7
Pippi
Pippi Longstocking
1998 (gościnnie)
6.8
Przygody misia Paddingtona
Adventures of Paddington Bear, The
1997 (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 (gościnnie)
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 (gościnnie)
6.4
Głupi i głupszy
Dumb and Dumber
1995 (gościnnie)
7.6 1995 (gościnnie)
8.7
Strażnicy Dobrej Nowiny
Story Keepers, The
1995 (gościnnie)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 (gościnnie)
7.1 1994 (gościnnie)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 (gościnnie)
6.2 1994 (gościnnie)
7.0
Podróż do serca świata
Journey to the Heart of the World
1993 (gościnnie)
7.6 1992 (gościnnie)
8.7 1992 (gościnnie)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 (gościnnie)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 (gościnnie)
6.7
Shin-chan
Kureyon Shin-chan
1992 (gościnnie)
6.8 1991 (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 (gościnnie)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 (gościnnie)
7.3 1989 (gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 (gościnnie)
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 (gościnnie)
6.5 1988 (gościnnie)
7.5
Hrabia Kaczula
Count Duckula
1988 (gościnnie)
7.6 1988 (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (gościnnie)
5.8
Dennis Rozrabiaka
Dennis the Menace
1986 (gościnnie)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 (gościnnie)
6.9 1985 (gościnnie)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 (gościnnie)
5.7 1978 (gościnnie)
6.8
Kapitan Grotman
Captain Caveman and the Teen Angels
1977 (gościnnie)
7.1 1974 (gościnnie)
7.4 1974 (gościnnie)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 (gościnnie)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 (gościnnie)
7.5
Scooby-Doo: Gdzie jesteś?
Scooby-Doo, Where Are You!
1969 (gościnnie)
7.0
Jetsonowie
Jetsons, The
1962 (gościnnie)
7.5
Kot Tip Top
Top Cat
1961 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Nawrocki filmy Ryszard Nawrocki najlepsze filmy Ryszard Nawrocki zdjęcia Ryszard Nawrocki galeria Ryszard Nawrocki biografia Ryszard Nawrocki nominacje Ryszard Nawrocki nagrody i wyróżnienia Ryszard Nawrocki filmografia Ryszard Nawrocki aktor Ryszard Nawrocki scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.