Ryszard Dreger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2006 (gościnnie)
3.9 1994 Pracownik administracji osiedla(gościnnie)
6.7 1994 Pan Wacek, kierowca busu w firmie "PC Express" (gościnnie)
6.5 1988 Pan Rysio, instytutowa "złota rączka" (gościnnie)
7.7 1986 Pracownik stacji benzynowej
7.8
Dom
1980 ZWM-owiec w Sierpuchowie (gościnnie)
7.3 1977 Jan Rodowicz pseud. Anoda
6.8 1977 Pacjent Bolek (gościnnie) (niewymieni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Dreger filmy Ryszard Dreger najlepsze filmy Ryszard Dreger zdjęcia Ryszard Dreger galeria Ryszard Dreger biografia Ryszard Dreger nominacje Ryszard Dreger nagrody i wyróżnienia Ryszard Dreger filmografia Ryszard Dreger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.