Ryszard Chlebuś
Data urodzenia: 1952-10-08

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Ksiądz (gościnnie)
5.0 2010 Ksiądz (gościnnie)
5.8 2010 Ksiądz (gościnnie)
7.6 2010 Ksiądz (gościnnie)
5.5 2009 Ksiądz (gościnnie)
4.7 2009 Ksiądz (gościnnie)
6.7 2008 Ksiądz (gościnnie)
7.1 2008 Ksiądz (gościnnie)
6.3 2008 Ksiądz (gościnnie)
4.5 2007 Ksiądz (gościnnie)
4.6 2007 Ksiądz (gościnnie)
5.4 2006 Ksiądz (gościnnie)
3.4 2006 Ksiądz (gościnnie)
6.7 2005 Ksiądz (gościnnie)
3.6 2005 Ksiądz (gościnnie)
8.2 2005 Konduktor (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Ksiądz (gościnnie)
3.7 2004 Ksiądz (gościnnie)
6.9 2004 Ksiądz (gościnnie)
4.9 2003 Ksiądz (gościnnie)
6.7 2003 Ksiądz (gościnnie)
7.2 2003 Ksiądz (gościnnie)
7.2 2002 Ksiądz (gościnnie)
6.4 2000 Ksiądz (gościnnie)
4.2 2000 Ksiądz (gościnnie)
5.6 2000 Ksiądz (gościnnie)
6.5 2000 Ksiądz (gościnnie)
6.2 1999 Ksiądz (gościnnie)
5.3 1999 Ksiądz (gościnnie)
6.7 1999 Mirosław Soczysty (gościnnie)
7.3 1999 Ksiądz (gościnnie)
6.1 1999 Ksiądz (gościnnie)
6.2 1998 Ksiądz (gościnnie)
5.6 1998 Ksiądz (gościnnie)
6.1 1997 Ksiądz (gościnnie)
7.2 1997 Ksiądz (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Ksiądz (gościnnie)
7.4 1997 Ksiądz (gościnnie)
6.8 1996 Ksiądz (gościnnie)
6.9 1996 Ksiądz (gościnnie)
7.0 1996 Ksiądz (gościnnie)
7.2 1995 Ksiądz (gościnnie)
5.0 1994 Ksiądz (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Ksiądz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Chlebuś filmy Ryszard Chlebuś najlepsze filmy Ryszard Chlebuś zdjęcia Ryszard Chlebuś galeria Ryszard Chlebuś biografia Ryszard Chlebuś nominacje Ryszard Chlebuś nagrody i wyróżnienia Ryszard Chlebuś filmografia Ryszard Chlebuś aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.