Ryszard Bacciarelli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2001 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
6.7 1996 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
6.5 1991 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
6.5 1988 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
6.0 1987 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.3 1987 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.4 1984 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
5.8 1981 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
5.1 1981 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.3 1979 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
5.7 1978 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.3 1977 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
5.3 1977 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
4.6
Żołnierze wolności
Soldaty svobody
1977 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)
7.1 1970 Redaktor Naczelny (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Bacciarelli filmy Ryszard Bacciarelli najlepsze filmy Ryszard Bacciarelli zdjęcia Ryszard Bacciarelli galeria Ryszard Bacciarelli biografia Ryszard Bacciarelli nominacje Ryszard Bacciarelli nagrody i wyróżnienia Ryszard Bacciarelli filmografia Ryszard Bacciarelli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.