Ryôtarô Okiayu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kunimitsu Tezuka (głos)
0.0 2012 Atsushi Miyagawa (głos)
0.0 2012 Jūzō Kakei (głos)
8.4 2011 Igor Neuhaus (głos)
5.7 2011 Daigor? (głos)
7.1 2011 Toriko (głos)
3.0 2011 Archedes (głos)
6.0 2011 Tsukuyomi (głos)
8.3 2010 Przywódca klonów (głos) (gościnnie)
8.1 2010 Yoshidano Shosho Korefusa (ojciec Umewakamaru) (głos)
8.6 2010 H?o? Maniwa (głos)
7.9 2010 Shigeyuki Murakoshi (głos)
8.3 2010 Toyotomi Hideyoshi (głos)
6.1 2010 Raoul Mathias Jean Aimée (głos)
10.0 2010 Kenji Ban (głos)
8.6
Pandora Hearts
PandoraHearts
2009 Ojciec Philipa (głos) (gościnnie)
7.3 2009 Siegfried (głos) (gościnnie)
8.8 2009 Mitsuo Tanabe (głos) (gościnnie)
7.6 2009 Sankurou Kaname (głos)
6.5 2009 Shintar? Shinjuku (głos)
8.6 2009 Irbek (głos)
7.8 2008 Kaoru Asahina (głos)
7.8 2008 Asahina Kaoru (głos)
8.5 2008 Akio Furukawa (głos)
6.3 2008 Hidehiko Otoyo (głos)
8.0 2008 Homurabi (głos)
8.6 2008 Bring Stabbity / Devine Nova / Innovade (głos)
8.2 2008 Tomine (głos) (gościnnie)
8.8 2008 Bruce Wallace Windbloom (głos)
7.7 2008 Byakuya Kuchiki (głos)
8.2 2007 Akio Furukawa (głos)
8.5 2007 Kurou Kou (głos)
6.3 2007 Toranosuke Gion (głos)
7.0 2007 Ry?ji Gond? (głos)
7.6
Romeo i Julia
Romio × Jurietto
2007 Tybalt (głos)
6.6 2007 Haruto Saionji (głos)
8.0 2007 Naoto Hyoudou (głos)
8.5 2007 Kunimitsu Tezuka (głos)
7.7 2006 Kou Kurou (głos)
6.5 2006 Koji Shinomiya (głos)
8.1 2006 Mita (głos) (gościnnie)
7.5 2006 Sakisaka (głos)
6.8 2006 Joshua Grant (głos)
6.7 2006 Raideth "Rai" Fujiwara Branstein (głos)
7.0 2006 Jun Kenzaki (głos)
8.0 2006 Andrew Waltfeld (głos)
9.1 2006 Ivanov (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Reever Wenhamm (głos)
7.7 2006 Byakuya Kuchiki (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Kanon, Złoty Rycerz Bliźniąt / Saga, Złoty Rycerz Bliźniąt (głos)
7.7 2005 Wolx Hound (głos)
7.7 2005 Kai Nagase (głos) (gościnnie)
8.4 2004 Andorew Waldfeld (głos)
7.2 2004 Kazuharu Fukuyama (głos)
10.0 2004 Chuutaro (głos) (gościnnie)
7.0 2004 Jun Kenzaki (głos)
8.0 2004 Kuchiki Byakuya (głos)
7.7 2003 Dark (głos)
6.5 2003 Tsuru Tsurulina the III (głos)
8.3 2003 Shinnosuke (głos) (gościnnie)
7.0 2003 Bali
8.0
Rycerze Zodiaku: Hades
Saint Seiya - Meiou Hades Juuni Kyuu Hen
2002 Canon Złoty Rycerz Bliźniąt / Saga Złoty Rycerz Bliźniąt (głos)
7.9 2002 Kentaro Sakata (głos)
8.7 2002 Andrew Waldfeld (głos)
7.4 2002 Nobunaga Oda (głos)
5.8 2002 RhodoKnightmon
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Enrico Salvaletti (głos) (gościnnie)
8.1 2001 Shigure Soma (głos)
8.5 2001 Asio (głos)
8.5 2001 Akio (głos)
5.0 2001 Takurou Kimura (głos)
5.0 2001 Kimura Takurou (głos)
8.7 2001 Kunimitsu Tezuka (głos)
7.5 2000 Kentarou Sakata (głos)
7.3 2000 K (głos)
8.4 2000 Przedsiębiorca pogrzebowy (głos) (goś
7.6 2000 Keyne Tokioka (głos)
7.8 2000 Takahiro Sorimachi (głos) (gościnnie)
10.0 2000 Takashi Nomura (głos)
7.0 2000 Tetsuya (głos)
5.0 2000 Takuro Kimura / Pan Longhair (głos)
8.0
Łowca dusz
Senkaiden Hôshin engi
1999 Youzen (głos)
7.3 1999 Kimura (głos)
8.0 1999 Toru Watanabe (głos)
7.7 1999 Takuro Kimura / Pan Longhair (głos)
8.0 1999 Fujita Zenkichi (głos)
7.0 1999 Hartia (głos)
6.0 1999 Cyrus (głos)
3.0 1999 Profesor K (głos)
5.0 1999 Simon (głos)
8.3 1999 Kaku (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Hiroto Honda (głos)
7.6 1998 Brad Crawford (głos)
8.0 1998 Hardia (głos)
5.0 1998 Koryuu (głos)
10.0 1998 Nomura Takashi (głos)
7.0 1997 Kurei
9.0 1997 Akamanto Kamen (Red Mantle) (głos)
8.1 1996 Akatsuki Nagare (głos)
7.0 1996 Yuji (głos)
5.0 1996 Kyosuke Shigure (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Tygrysie oko (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca: Sailor Moon Super S - Odcinki specjalne
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S Special
1995 Tygrysie oko (głos) (gościnnie)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Treize Khushrenada (głos)
9.0 1995 Katsuhiko Jinnai
7.6
Wojowniczki z Krainy Marzeń
Magic Knight Rayearth
1994 Inouva (głos)
6.3 1994 Ranmaru Samejima (głos)
8.8 1994 Yuu Matsuura (głos)
6.3 1994 Darbit (głos)
8.3
Jedenastka Marzeń
Goal Field Hunter
1994 Takuya Miyamoto (głos)
7.0 1994 Graches (głos)
7.7 1993 Issei Nishikiori (głos)
9.5 1993 Hisashi Mitsui (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Zamaskowany mężczyzna (głos)
5.0 1991 Współlokator z akademika / Sho / Zastępca prezydenta (głos)
10.0 1989 Emile Von Sele
9.1 1988 Emile Von Seelle (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryôtarô Okiayu filmy Ryôtarô Okiayu najlepsze filmy Ryôtarô Okiayu zdjęcia Ryôtarô Okiayu galeria Ryôtarô Okiayu biografia Ryôtarô Okiayu nominacje Ryôtarô Okiayu nagrody i wyróżnienia Ryôtarô Okiayu filmografia Ryôtarô Okiayu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.