Ryô Horikawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Vegeta (głos)
8.5 2006 Natsu "Hermit" Tanimoto (głos)
7.0 2004 Taku (głos)
9.0 2003 Antonio Fabiani (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Hades
Saint Seiya - Meiou Hades Juuni Kyuu Hen
2002 Shun Rycerz Andromedy (głos)
8.8 2002 Shisei (głos)
8.4 2001 Makuramon (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 E.G Mine (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Ryuuichi Fuha (głos) (gościnnie)
8.0 1998 Reinhard von Musel / Loghengramm (głos)
8.0 1998 Di Caprio (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Vegeta / Vegeta Jr (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Heiji Hattori (głos)
6.0 1995 Takuma Zenshuuin (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Vegeta (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Vegeta (głos)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Vegeta (głos)
6.3 1994 Kai Sagano (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Takeshi Onimaru (głos)
7.7 1993 Hokuto Yakushimaru (głos)
8.0 1993 Masaki Takamura (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Vegeta (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Vegeta (głos)
7.8
Kot w butach
Nagagutsu o haita neko no bôken
1992 Ivan (głos)
7.6 1992 Karasu (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Vegeta (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Vegeta (głos)
10.0 1989 Reinhard Von Lohengrim
8.0 1988 Kei Yuzuki (głos)
9.1 1988 Reinhard Von Lohengrim
7.8 1987 Młody Hyô
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Shun Rycerz Andromedy (głos)
8.5
Mała Dama
Lady Lady
1986 Arthur (głos)
9.0 1985 Takeshi Yoshida (głos)
7.7 1981 Charmy (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryô Horikawa filmy Ryô Horikawa najlepsze filmy Ryô Horikawa zdjęcia Ryô Horikawa galeria Ryô Horikawa biografia Ryô Horikawa nominacje Ryô Horikawa nagrody i wyróżnienia Ryô Horikawa filmografia Ryô Horikawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.