Ryan Hurst
Data urodzenia: 1976-06-19
Miejsce urodzenia: Santa Monica, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Molly Cookson (od 08.05.2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2009 Sam McGinley (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Harry "Opie" Winston
7.3 2007 Sam McGinley (gościnnie)
7.9
Poszukiwani
Wanted
2005 Sam McGinley (gościnnie)
7.5 2005 Sam McGinley (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Sam McGinley (gościnnie)
7.8 2002 Sam McGinley (gościnnie)
7.3 2002 Detektyw Michael Lloyd (gościnnie)
7.1
Regulamin zabijania
Rules of Engagement
2000 Sam McGinley (gościnnie)
8.1
Tytani
Remember the Titans
2000 Sam McGinley (gościnnie)
7.8 1998 Sam McGinley (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Sam McGinley (gościnnie)
6.6 1997 Sam McGinley (gościnnie)
7.8 1996 Sam McGinley (gościnnie)
10.0 1995 Sam McGinley (gościnnie)
7.0 1995 Sam McGinley (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sam McGinley (gościnnie)
7.8 1993 Sam McGinley (gościnnie)
7.3 1990 Sam McGinley (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Sam McGinley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryan Hurst filmy Ryan Hurst najlepsze filmy Ryan Hurst zdjęcia Ryan Hurst galeria Ryan Hurst biografia Ryan Hurst nominacje Ryan Hurst nagrody i wyróżnienia Ryan Hurst filmografia Ryan Hurst aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.